Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ) και ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων (ΓΣΦ) συνδιοργανώνουν στις 12-13/5/2018 στα Φάρσαλα το τουρνουά μπάσκετ «MILKO τουρνουά 3Χ3» που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια 8 έως 18 ετών, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).
Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου το καθιερωμένο ραντεβού του μπάσκετ με τα παιδιά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα συνεχιστεί στα Φάρσαλα - στο Δημοτικό Στάδιο - με την αρωγή και της ΔΕΛΤΑ, μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία που υπάρχει ήδη με την ΕΟΚ σε μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, καθώς στόχος των διοργανωτών, μέσα από το συγκεκριμένο τουρνουά, είναι να προτρέψει τους νέους να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής, να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να σηκώσουν το κεφάλι και να πιστέψουν στον εαυτό τους! Θα υπάρχουν εκπλήξεις για τα παιδιά με αναμνηστικά δώρα και τα μεγάλα έπαθλα από το MILKO.
Όπως κάθε χρόνο, ιδιαίτερα σημαντική είναι η υποστήριξη της G.S.A. και της Spalding, όπως σημαντική για όλους εμάς είναι η παρουσία όλων των παιδιών του Δήμου μας.
Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr.
Δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά στα Φάρσαλα (έως 10-5-2018): στα γραφεία του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. (Δημαρχείο , 2ος όροφος ,τηλ.: 2491350141,2) και ηλεκτρονικά στο site της ΕΟΚ: www.basket.gr