Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των ΚΑΠΗ του ΟΠΑΚΠΑ του δήμου Φαρσάλων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.

Τον παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή και Νίκος Γκατζόγιας, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Φαρσάλων κ.κ. Ντίνος Βαρακλιώτης και Σάκης Γεροβασίλης.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Εσκίογλου τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο δήμος θα είναι πάντα αρωγός στις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας», ενώ ο κ. Μπασαγιάννης στάθηκε στην άριστη συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου των ΚΑΠΗ.

Από την πλευρά της η πρόεδρος των ΚΑΠΗ κ. Μανίκα στο χαιρετισμό της ευχαρίστησε το δήμαρχο Φαρσάλων και τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ για την παρουσία τους στην εκδήλωση καθώς και για τη διαρκή συμβολή τους σε όλες τις δράσεις των ΚΑΠΗ.

Η όμορφη μουσική εκδήλωση με τη χορωδία των ΚΑΠΗ η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και τα εδέσματα που ετοίμασαν με μεράκι και φροντίδα οι κυρίες κερδίζοντας τα εύσημα των παρευρισκόμενων.