Την τελετή έναρξη των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κορασίδων που φιλοξενείται στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, από τις 21 έως τις 27 Αυγούστου, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, χαρακτήρισε «κορυφαίο γεγονός» για την πόλη και δήλωσε τα εξής:

«Η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κορασίδων στη Λάρισα αποτελεί κορυφαίο και ιστορικό γεγονός , που αφήνει ισχυρό αποτύπωμα όχι μόνο στον τομέα του αθλητισμού, αλλά αγγίζει και τους τομείς του τουρισμού, του μεγάλου «ανοίγματος» της πόλης μας.

Η Λάρισα, σήμερα, βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς αθλητισμού, φιλοξενώντας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, 13 εθνικές ομάδες υψηλού επιπέδου, από ολόκληρο τον κόσμο, που θα μας χαρίσουν συναρπαστικούς αγώνες.

Θέλω να συγχαρώ την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση και την επιτυχή διοργάνωση του ιδιαίτερα σημαντικού γεγονότος που βάζει την πόλη μας, για μια ακόμα φορά, ψηλά στον χάρτη της υποδοχής μεγάλων αθλητικών οργανώσεων.

Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος της Λάρισας θα στηρίξει και θα αγκαλιάσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κορασίδων, θα παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον τους αγώνες αλλά και θα θαυμάσει το ανανεωμένο δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, ένα πραγματικό αθλητικό κόσμημα για την πόλη.

Εύχομαι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κορασίδων να δώσει το έναυσμα για τη φιλοξενία περισσότερων παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων του ίδιου βεληνεκούς που θα συμβάλλουν περαιτέρω στην διεθνή προβολή της πολιτιστικής και αθλητικής κουλτούρας του τόπου μας

Γιατί μέσα από τον Πολιτισμό και Αθλητισμό, κερδίζουμε μια νέα γενιά με αυτοεκτίμηση, μαχητικότητα και ιδεώδη . Ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι δύσκολοι καιροί μας ».