Οκτώ συμπολίτες μας αποχαιρέτησαν τον μάταιο τούτο κόσμο. Αναλυτικά:

Αθηνά Κίκη, 72 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Τρύφωνας Καραμητράς 72 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου, στο Αχίλλειο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανεψιούς.

Σε ηλικία 78 ετών απεβίωσε η Τριανταφυλλιά Κωνσταντίνου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω την κόρη της, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε ο Παύλος Οικονόμου σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στον Πλατύκαμπο. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών η Καλλιόπη Πατσιούρα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος στο Δοξαρά. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια και ανίψια.

Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε η Αναστασία Ψύρρα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 3.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια και ανίψια.

Απεβίωσε ο Δημήτριος Δημητρίου σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και  ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγονό, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 87 ετών απεβίωσε η Ισμήνη Κιούση. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδελφούς και ανιψιούς.