Περίεργη τροπή παίρνει η αντιπολιτευτική τακτική του Δήμου Βόλου κατά του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού με αιχμή ένα τοπικό site.

Τελευταίο κρούσμα η παρουσίαση, την περασμένη Παρασκευή, περιστατικού αποδοκιμασιών κατά του περιφερειάρχη σε επίσκεψή του στο Βόλο, το οποίο ελέγχεται για την αυθεντικότητά του. Την ανάρτηση των υποτιθέμενων αποδοκιμασιών ακολούθησε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου η οποία, βασισμένη στο δημοσίευμα, έκανε έκκληση στα … πλήθη για αυτοσυγκράτηση. Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η μοναδική αποδοκιμασία υπάρχει στη φαντασία των συντακτών της σημερινής ανακοίνωσης της Δημοτικής Αρχής Βόλου...»

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου

«Με αφορμή το νέο κρούσμα έντονων αποδοκιμασιών, που σημειώθηκε την Παρασκευή, στο Βόλο, με στόχο τον περιφερειάρχη Λάρισας, Κώστα Αγοραστό, θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας σε τέτοιες ενέργειες και να συστήσουμε σε όλους αυτοσυγκράτηση.

Βεβαίως και οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την απογοήτευση ή και την οργή τους, όταν αδικούνται, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνεται με δημόσιο εξευτελισμό, αλλά πάντα στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής και εύρυθμα λειτουργούσας κοινωνίας.

Η ψήφος ήταν και παραμένει το μεγάλο όπλο του πολίτη απέναντι στην εξουσία και όλοι κρινόμαστε έτσι. Άλλωστε το 2019 για τον Περιφερειάρχη Λάρισας και την «ομάδα» του δεν είναι μακριά και εκεί θα κρίνουμε και θα κριθούμε όλοι. Επαναλαμβάνουμε ότι κάθε εκδήλωση που αντιβαίνει τα όρια της ευπρέπειας και τον πολιτισμό της κοινωνίας μας, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους».

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

«Η μοναδική αποδοκιμασία υπάρχει στη φαντασία των συντακτών της σημερινής ανακοίνωσης της Δημοτικής Αρχής Βόλου.

Όμως, οι μάσκες έπεσαν. Υπάρχει πλέον και απόδειξη για το ποιοι «στήνουν» τις «αποδοκιμασίες».

Κατά το κοινώς λεγόμενον, «καρφωθήκατε» μόνοι σας, κύριοι».