Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Αναργύρων του Δήμου Κιλελέρ διοργάνωσε  την «4η Γιορτή Θερισμού» στην πλατεία του χωριού. Εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Αγίου Γεωργίου, του Αρμενίου και του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων « Η καθ’ ημάς Ανατολή». Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική από λαϊκοδημοτική ορχήστρα, πλούσια λαχειοφόρος και άφθονο φαγητό και ποτό. Στην εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλελέρ συμμετείχαν ο κοινωνικός συνεταιρισμός «Νοσταλ-Γαία» Αγίων Αναργύρων με την παρουσίαση χειροποίητων παραδοσιακών προϊόντων και ο σύλλογος ανέργων ¨Ηλιαχτίδα¨  ο οποίος εξέθεσε χειροποίητα κοσμήματα και είδη δώρων. Ο κοινωνικός συνεταιρισμός «Νοσταλ-Γαία» δημιουργήθηκε με την επιθυμία, μέσα από την καθημερινή επαφή του με τη γη και τα προϊόντα της, να εξυπηρετήσει το συλλογικό κοινωνικό όφελος. Ασχολείται με τη μελέτη, τη συλλογή, την καλλιέργεια και τη μεταποίηση αρωματικών φυτών και όραμα του είναι να συμβάλλει περαιτέρω στην γνώση, καταγραφή και έρευνα των φυτών αυτών σε συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος χαιρέτισε την εκδήλωση και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέας Βαρδακούλης ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τους Αγίους Αναργύρους, στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε το Δήμο Κιλελέρ και την αντιδημαρχία Πολιτισμού για την αμέριστη αρωγή στην προσπάθεια του Συλλόγου Γυναικών, δήλωσε ότι είναι ειλημμένη απόφαση η γιορτή να αναβαθμιστεί και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλους τομείς που σχετίζονται με τον αγροτικό κόσμο. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Χ. Τσιχίτας, Κ. Φιλιππούλης, και Α. Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Ζ. Ανυφαντή και Ο. Μερτζανίδου οι πρόεδροι των ΤΚ Αγίου Γεωργίου και Κραννώνα Γ. Νανούλη και Κ. Τσιαγγλάνης, ο τοπικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων Ι. Τσικρίκας, η πρόεδρος Σοφία Καταραχιά και το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών και πλήθος κόσμου.