Τον ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής του Αρχής θα κάνει ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος την ερχόμενη Πέμπτη 11 του μηνός στις 7 το απόγευμα,στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.
Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος αναμένεται να αναφερθεί στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου και στην αλλαγή φιλοσοφίας διοίκησης, σε έργα που αφορούν στην υδροδότηση, την αποχέτευση και την άρδευση των κοινοτήτων. Κάνουμε πράξη το σύνθημά μας: «Καμία υδροφόρα στο Δήμο στο τέλος της θητείας μας» θα τονίσει ο κ. Νασιακόπουλος.
Θα αναφερθεί επίσης στην αναβάθμιση των κτηρίων και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, σε έργα υποδομής που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας: «Υπάρχουν πλέον πολύ καλύτεροι αγροτικοί δρόμοι σε σχέση με αυτούς που παραλάβαμε» θα υποστηρίξει τεκμηριωμένα. Θα καταγράψει επίσης ότι «με τη σωστή λειτουργία των σχολικών επιτροπών βελτιώσαμε αισθητά, κάτι που μας αναγνωρίζεται από όλους τους εκπαιδευτικούς του Δήμου, τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, βελτιώσαμε την καθημερινότητα των δημοτών, ενεργοποιήσαμε την πολιτική προστασία, αναβαθμίσαμε αισθητά τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την πρόνοια και ολοκληρώσαμε το επιχειρησιακό μας πρόγραμμα και τις μελέτες των έργων για το υπόλοιπο κομμάτι της θητείας μας».