Πραγματοποιήθηκαν στο δημαρχείο του Δήμου Κιλελέρ στη Νίκαια οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των επιτροπών.

Μετά από τους σύντομους χαιρετισμούς του δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων ακολούθησε η ομόφωνη εκλογή του προεδρείου  του δημοτικού συμβουλίου που έχει ως εξής: Πρόεδρος Βαρδακούλης Αχ., αντιπρόεδρος Ζαχαριάς Ι. και γραμματέας Πινάκα Ι.

Στην οικονομική επιτροπή ορίστηκαν οι: Πρόεδρος ο Χονδρονάσιος Αλ. και μέλη οι Ρεντζιάς Αν. Νταφόπουλος Σ. Χατζούλης Αχ. Χατζηκωνσταντίνου Κ. Ακριβούλης Γ. και Χατζούλης Β. στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος ο Χατζούλης Αχ. και μέλη οι Ρεντζιάς Αν. Μπακαλόπουλος Ι. Χατζηκωνσταντίνου Κ. Χλιάπη-Γκουνιαρούδη Β. Καρυούδης Ι. και Φασφαλής Αν.

Στο χαιρετισμό του ο εκ νέου εκλεγείς πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέας Βαρδακούλης ανέφερε: "Θα ήθελα από καρδίας να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου καθώς και το σύνολο των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που με εξέλεξαν στη θέση του Προέδρου.

Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για το πρόσωπό μου και δεσμεύομαι ότι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του κυρίαρχου οργάνου του Δήμου, έχοντας ως γνώμονα το δημοκρατικό πνεύμα και την τήρηση του Κανονισμού Λειτουργίας, μακριά από διακρίσεις παραταξιακές ή οποιασδήποτε άλλης μορφής.

Σε ένα ζωντανό οργανισμό, όπως το Δημοτικό Συμβούλιο,  η διαφορά στη σκέψη, στον σχεδιασμό και στην προοπτική δεν είναι μόνο αναμενόμενη, αλλά θα έλεγα και επιβεβλημένη.  Εύχομαι και ελπίζω όλοι σας να είστε μαχητικοί, διεκδικητικοί, να συνεχίσετε να είστε διαφορετικοί.

Μέσα από την διαφορετικότητα, την τριβή και την συζήτηση ακόμη και την ένταση, τις περισσότερες φορές προκύπτει η σύνθεση και η διαμόρφωση της καλύτερης προοπτικής για τους Δημότες του Δήμου Κιλελέρ, αυτό που άλλωστε είναι και το ζητούμενο.

Τέλος θα ήθελα να αναλογιζόμαστε πάντα την απαράμιλλη τιμή που μας έκαναν οι συνδημότες μας εκλέγοντας μας, που πρέπει να συνοδεύει κάθε σκέψη και κάθε πράξη μας συνεχώς και αποτυπώθηκε πολύ εύγλωττα στα παρακάτω λόγια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή (του πρώτου μεταπολιτευτικού πρωθυπουργού): «Τώρα που γίναμε αυτό που θαυμάζαμε, πόσοι άραγε θαυμάζουν αυτό που γίναμε»;

Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να το επιτύχουμε, εφόσον φροντίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των δημοτών του Δήμου Κιλελέρ. Εύχομαι επιτυχία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και καλή συνεργασία σε όλους και όλες."