Υπογράφτηκε από το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση του έργου που αφορά στις αποκαταστάσεις κεντρικών δρόμων του οικισμού της Τ.Κ. Μελισσοχωρίου.

Οι εργασίες που θα γίνουν περιγράφονται στον προϋπολογισμό εργασιών. Η απαιτούμενη δαπάνη εργασιών ανέρχεται σε 145.161,29 Ευρώ και η δαπάνη για ΦΠΑ σε 34.838,71 ευρώ, ήτοι η συνολικά απαιτούμενη πίστωση είναι 180.000 ευρώ.

Η κατασκευή του έργου θα γίνει από τον ανάδοχο σύμφωνα με τα καλύτερα, από επιστημονικής και τεχνικής άποψης, πρότυπα και υλικά. Ο ανάδοχος θα εφαρμόσει τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της υπογεγραμμένης μελέτης, όπως αυτές περιγράφονται στα συνημμένα τεύχη και σχέδια, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικές με την κατασκευή του έργου, θα δίδονται από την επίβλεψη.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν επίσης υδραυλικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες χωρίς κατ’ ανάγκη να περιορίζονται σ’ αυτές.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος δήλωσε ότι «με την ολοκλήρωση των εργασιών τους επόμενους μήνες θα παραδώσουμε ένα έργο στους κατοίκους του Μελισσοχωρίου το οποίο θα αλλάξει την εικόνα της κοινότητας.

Ένα έργο απαραίτητο ύστερα από τα πλημμυρικά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τον προηγούμενο χειμώνα. Είναι ενταγμένο σε μια σειρά έργων που έχουν δρομολογηθεί και εκτελούνται με αμείωτο ρυθμό σε όλο το Δήμο Κιλελέρ».

Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι ΔΕ Πλατυκάμπου Χρήστος Χατζούλης και Διοίκησης, Τεχνικών Έργων, Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκος Χονδρονάσιος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουκούτσης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.