Έκθεση φωτογραφίας με το τίτλο «Αλησμόνητες Μνήμες» εγκαινιάστηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Χάλκης.

Πρόκειται για ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώθηκε από το συλλέκτη Στυλιανό Τσιλιάκο χάρη και στην ευγενική προσφορά πολλών κατοίκων του χωριού. Αποτελείται από 635 φωτογραφίες- έγχρωμες και ασπρόμαυρες οι περισσότερες- από τη δεκαετία του 1920 έως και τα σημερινά χρόνια, οι οποίες απεικονίζουν την ιστορία και λαογραφία της Χάλκης.
Μέσα από την περιήγηση και μελέτη των υπότιτλων των φωτογραφιών- «μια εικόνα  ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις»- ο επισκέπτης της έκθεσης θα ενημερωθεί για τις εικόνες της Χάλκης και των κατοίκων της σε διάφορες χρονικές περιόδους. Οι ηλικιωμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ξαναζωντανέψουν μνήμες περασμένων δεκαετιών, ενώ οι νεότεροι θα δουν σκηνές από τη ζωή και τις δραστηριότητες αγαπημένων τους προσώπων.
Η έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και θα είναι επισκέψιμη τις ώρες 6 - 8 μ.μ.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γ. Λαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Αχ. Χατζούλης και  η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης Αν. Πιπερτζή. Για την έκθεση μίλησε και συλλέκτης των φωτογραφιών Σ. Τσιλιάκος
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Ι. Κουκούτσης και Χ. Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τ. Τσινούλης και Κ. Χατζηκωνσταντίνου, το μέλος της τοπικής κοινότητας Χάλκης Ελ. Κορδοκλάς, ο πρώην δήμαρχος Πλατυκάμπου Αθ. Κοκκινούλης, οι πρόεδροι του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης, του Συλλόγου γυναικών και του Α.Ο. Ηρακλής Αθ. Καλογιάννης, Ι. Βογιατζή και Αγγ. Μήτσης και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Σ. Καραφέριας. Την εκδήλωση ευλόγησε ο π. Ν. Γιαννόπουλος.