Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αρμενίου «Άνθιμος Γαζής» στα πλαίσια του εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυσή του διοργανώνει την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:00 παρουσίαση όλων των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου με χορούς από όλη την Ελλάδα.

Τα τμήματα θα εμφανιστούν με τις φορεσιές του συλλόγου.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00 ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα διοργανώνει την 6η Γιορτή Γλυκού στο χώρο του Σχολείου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρασκευή και βράβευση γλυκών.

Στις 22:00 θα ξεκινήσει παραδοσιακό γλέντι με λαϊκοδημοτική ορχήστρα. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Θεσσαλίας, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα.

Το Σάββατο 13 και την  Κυριακή 14 Ιουλίου στον Πλατύκαμπο θα γίνει το «Φεστιβάλ Σκόρδου και αγροτικών προϊόντων».

Το Σάββατο στην κεντρική βραδιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεχνη και λαϊκή μουσική και την Κυριακή παραδοσιακό γλέντι με χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή μουσική.

Συνδιοργάνωση: Τοπική Κοινότητα Πλατυκάμπου, Αντιδημαρχία Δημοτικής Ενότητας Πλατυκάμπου, Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου, Σύλλογος Γυναικών Πλατυκάμπου, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Πλατυκάμπου, Αθλητικοί Σύλλογοι Πλατυκάμπου «ΟΓΧΗΣΤΟΣ»& «ΑΕΤΟΣ»

Και αυτή η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της  Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.