Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στον Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ. Εκατοντάδες αθλητές έτρεξαν  για καλό σκοπό αφού όλα τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για τους σκοπούς  και τις δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παράρτημα Λάρισας.
Η διαδρομή των 14 χλμ είναι κυκλική και οι αθλητές πέρασαν μέσα από το μοναδικό αρχαιολογικό χώρο του Κραννώνα. Επίσης πραγματοποιήθηκαν δυο παράλληλες διαδρομές 5 χλμ και 1000 μέτρων για παιδιά.
Για την ιστορία οι 3 πρώτοι νικητές του 2ου Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου ήταν οι Τσικούρας Νίκος του ΓΣ Γλυφάδας, Καγιάννης Σωκράτης και Ντικούδης Χρήστος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Στις γυναίκες νικήτριες είναι οι Τσανάβα Θεοφανία από Λάρισα, Τραίκου Αθηνά και Κατμέρου Θώμη από Φάρσαλα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, ο οποίος βράβευσε για τη συνεισφορά τους στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα τον πρόεδρο της ΤΚ Κ. Τσιαγκλάνη και την πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Κραννώνα Γ. Ψωμουλιά, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το όλο εγχείρημα και τόνισε ο δήμος Κιλελέρ και η αντιδημαρχία αθλητισμού θα είναι πάντοτε αρωγοί σε τέτοιες εκδηλώσεις.
Πολύτιμη ήταν η προσφορά του Απολλώνειου θεραπευτηρίου το οποίο διέθεσε  ασθενοφόρο καθώς επίσης και των ομάδων εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, ΕΟΔ και ΕΟΔΥΑ.