Συνάντηση με τους προέδρους και τα νεοεκλεγέντα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων του Δήμου Κιλελέρ, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου στη Νίκαια.

Ο δήμαρχος αφού συνεχάρη τους προέδρους και τους συμβούλους για την εκλογή τους ανέπτυξε διεξοδικά το πλαίσιο συνεργασίας που είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει μαζί τους κατά τη διάρκεια της τετραετίας.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην πρόθεση της δημοτικής αρχής να αξιοποιηθεί περαιτέρω ο ρόλος των συμβουλίων μέσα από την καθημερινή επαφή και επικοινωνία.

Μετά το πέρας της εισήγησης του δημάρχου ακολούθησε διάλογος όπου ο δήμαρχος και η νεοεκλεγείσα δημοτική του ομάδα, που ήταν παρούσα στη συνάντηση, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις απόψεις των προέδρων και των συμβούλων για το σχεδιασμό της πορείας των κοινοτήτων στη νέα τετραετία.

Με τη λήξη της συνάντησης επιδόθηκε στους προέδρους φάκελος στον οποίο θα καταγράψουν τα έργα που προτίθενται να πραγματοποιήσουν, κατά σειρά προτεραιότητας στη θητεία τους.