«Πρώτη φορά βλέπω Δήμαρχο να… επιθεωρεί ασφαλτόστρωση που έγινε όχι σε χιλιόμετρα δρόμου αλλά σε...τετραγωνικά μέτρα. Είναι, φαίνεται, τέτοια η αγωνία του Δημάρχου Κιλελέρ να εμφανίσει έργο στα χωριά μας, που θα σπεύσει να φωτογραφηθεί ακόμα και δίπλα σε μπαλώματα από λακκούβες».  
Δεικτικό το σχόλιο του Γιώργου Πασχούδη με αφορμή την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Κιλελέρ για την ασφαλτόστρωση δρόμου 2.500 τ.μ. (δεν ξεπερνούν τα 1.000 λέει ο ίδιος) στις Νέες Καρυές.
Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ τονίζει, μάλιστα, ότι η φωτογραφία από τις Ν. Καρυές, που δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο, δεν είναι πρόσφατη αλλά από τον περασμένο Οκτώβριο.
«Έριξαν άσφαλτο σε μία έκταση ίση με οικόπεδο πολυκατοικίας και πανηγυρίζουν; » διερωτάται ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός.
 «Το μικρό κομμάτι δρόμου, που ασφαλτοστρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην είσοδο των Ν. Καρυών, είναι ήδη γεμάτο με λακκούβες. Ας έρθει τώρα να επιθεωρήσει το έργο του ο κ. Νασιακόπουλος, να δούμε τί φωτογραφίες θα βγάλει » καταλήγει.