Μια σειρά θερινών εκδηλώσεων πραγματοποιούνται σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ αυτή την εβδομάδα.
Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:30 ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα διοργανώνει την 4η Γιορτή Γλυκού. Ο κ. Ιωάννης Φασέγκας, παλιός ζαχαροπλάστης, η κ. Έλενα Απρίλη του mama and papa και ο κ. Χάρης Καλογιάννης θα παρουσιάσουν την παρασκευή γλυκών και θα βραβεύσουν τα πιο νόστιμα. Από τις 22:00 ξεκινά ζωντανή μουσική.
Στην πλατεία του Πλατυκάμπου η Τοπική Κοινότητα, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός, ο Σύλλογος Γυναικών, οι Ομάδα Σκορδοπαραγωγών και η Ομάδα Νεολαίων Εθελοντών Πλατυκάμπου διοργανώνουν το festival σκόρδου. Βραδιά νεολαίας με τους «Διάθεση Ματζόρε» και dj Esko στις 21:00.
Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 συνεχίζεται το festival σκόρδου. Κεντρική βραδιά στην πλατεία Πλατυκάμπου με έντεχνη και λαϊκή μουσική στις 21:00
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυπαρρίσου διοργανώνει τη «Γιορτή Ψωμιού» στο δημοτικό σχολείο του χωριού στις 21:00. Τη γιορτή θα πλαισιώνουν η δημοτική ορχήστρα του Χατζηλιάδη, η χορωδία Φαρσάλων και το χορευτικό συγκρότημα Μελίας.
Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 εν όψει του εορτασμού της Αγίας Μαρίνης, ο σύλλογος γυναικών της ΤΚ Κιλελέρ προσκαλεί τους πιστούς στις 19:30 στον πανηγυρικό εσπερινό που θα γίνει στον ομώνυμο ιερό ναό. Θα ακολουθήσει εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων Αγναντερής, Αρμενίου, Μελίας και γλέντι με λαϊκοδημοτική ορχήστρα στο γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας Κιλελέρ όπου θα μοιραστεί δωρεάν παραδοσιακό φαγητό σε όλους.
Στην τελευταία ημέρα του festival σκόρδου στον Πλατύκαμπο θα γίνει παραδοσιακό γλέντι με χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή μουσική. Έναρξη 9:00 μ.μ.
Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 θα τελεστεί στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στην ΤΚ Κιλελέρ Θεία Λειτουργία από 7:00-10:00.
Οι εκδηλώσεις τελούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.