Ο Μ.Λ.Σ. Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης», το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 πραγματοποίησε την μουσικοχορευτική του παράσταση με θέμα: «Της Άνοιξης λουλούδια, της Πασχαλιάς τραγούδια…» και προκάλεσε συγκίνηση και θαυμασμό στο πλήθος του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας.

Ο πλουραλισμός των παραδοσιακών φορεσιών και χορών, ο επαγγελματισμός των χορευτών – χορευτριών και, οι σπουδαίοι ερμηνευτές Σάββας Σιάτρας και κ. Χρυσόστομος Μητροπάνος απέσπασαν το πιο θερμό και δυνατό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί πολύ όλους εκείνους που βρέθηκαν κοντά μας, το χοροδιδάσκαλο κ. Δημήτρη Χατζή, για την επιμέλεια της παράστασης, το Μ.Λ.Σ. Κοζάνης η «Κόζιανη», που συμμετείχε, καθώς και τους εξαίρετους μουσικούς, τον κ. Κωστούλη Κώστα, τον κ. Ρούμπο Θάνο, τον κ. Παπαδημητρίου Κώστα και τον κ. Σαραντινό Βασίλη που πλαισίωσαν την εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Κομήτσας Ρίζος, ο υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας – περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας κ. Τόλλιας Ιωάννης, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Πιλάτου Βασιλική, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ανυφαντή Ζωή, κ. Φιλιππούλης Κωνσταντίνος, κ. Αγγλοπούλου Όλγα, οι τοπικοί σύμβουλοι Νίκαιας κ. Μιχαλούλη Σίλια και κ. Παναγούλης Κώστας και ο κ. Ακριβούλης Γεώργιος.
Η παράσταση τελούσε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.