Ξεκινούν σήμερα 28 Αυγούστου 2018 οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ με την ευκαιρία της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου που διοργανώνονται από την Τοπική Κοινότητα και τον τοπικό Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο.
 Στις 19:30 θα τελεστεί εσπερινή λειτουργία στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου. Θα ακολουθήσει πολιτιστική εκδήλωση στις 21:30 στην πλατεία του χωριού με τον τίτλο «Μουσικές της Θράκης» από το παραδοσιακό σχήμα «Εβρίτικη ζυγιά». Θα εμφανιστούν επίσης χορευτικά συγκροτήματα και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι. Στη Χαρά στην πλατεία του χωριού το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ – Θεατρική Ομάδα Νίκαιας παρουσιάζει την κωμωδία «Οδός Αφροδίτης 69».
Αύριο Τετάρτη 29 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής, στις 7:30 θα τελεστεί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Στη Γλαύκη στην πλατεία στο πλαίσιο της Συνάντησης Πολιτισμών στις 21:00 θα εμφανιστούν τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.
Την Πέμπτη 30 Αυγούστου ανάλογη εκδήλωση στο πλαίσιο της Συνάντησης Πολιτισμών θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Χάλκης την ίδια ώρα.  Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυπαρίσσου διοργανώνει τη «2η Γιορτή Ψωμιού» στις 20:30 στο δημοτικό σχολείο. Μουσική βραδιά με λαϊκή ορχήστρα, τη χορωδία Φαρσάλων και χορευτικά συγκροτήματα.
Την Παρασκευή 31 Αυγούστου ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Γεωργίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, στις 21:00 διοργανώνει Λαϊκή – Δημοτική βραδιά στην πλατεία του χωριού όπου συμμετέχει η ορχήστρα του κ. Αραμπατζή και χορευτικά συγκροτήματα.
Όλες οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.