Με μεγάλη επιτυχία δόθηκαν οι παραστάσεις του έργου «Η κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ – Θεατρική Ομάδα Νίκαιας υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης στην πρεμιέρα του έργου που έγινε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «… για ακόμα μια χρονιά, πρωτόγνωρο για τα θεατρικά δρώμενα της περιοχής, μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα καταφέρνει και ανεβάζει σε διάστημα μιας εβδομάδας δύο θεατρικά έργα! Πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο που επετεύχθη με την διαρκή προσπάθεια και τη συνεχή εργασία όλων των συντελεστών. Το σίγουρο είναι ότι διανύουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεατρική εβδομάδα. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι μόχθησαν για να επιτύχουν το αποτέλεσμα το οποίο είμαι πεπεισμένος ότι θα απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό».

Οι παραστάσεις, όπως και κάθε παράσταση του το Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Κιλελέρ – Θεατρική Ομάδα Νίκαιας, σε μία περίοδο κρίσης όπου ο πολιτισμός πρέπει και οφείλει να παίξει πρωτεύοντα ρόλο, δόθηκαν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Ο σκηνοθέτης Άκυς Μητσιούλης δήλωσε ότι «…το έργο παρουσιάστηκε σαν σαπουνόπερα της δεκαετίας του ’80, σαν βιντεοκασέτα που νοικιάστηκε από το Video club της γειτονιάς. Ο Σαίξπηρ κέντησε την πλοκή χωρίς να τον απασχολεί το πρόβλημα των χαρακτήρων αλλά η ανάπτυξη των κωμικών καταστάσεων. Είναι ένα έργο χαριτωμένο, δροσερό γεμάτο υπερβολές. Για το λόγο αυτό όλη η παράσταση ακολουθεί τη λογική της σαπουνόπερας , ζωντανεύοντας την αισθητική της εποχής μεταφέροντάς την στη σκηνή και όλα αυτά χωρίς ούτε μία στιγμή να χαθεί η μοναδική μαεστρία και ποίηση του συγγραφέα».
Η παράσταση ανέβηκε σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη. Βοηθός σκηνοθέτη – Μουσική Επιμέλεια : Πατρούλα Χριστοδούλου. Βοηθός σκηνοθέτη : Βίκυ Κουκου-λιάφκα. Διεύθυνση σκηνής – Φροντιστήριο : Σταυρούλα Μπόζαρλη – Γιώργος Μπόζαρλης. Σκηνικά : Έλενα Κυράτσα. Μακιγιάζ : Εύη Τέγου. Σχεδιασμός αφίσσας – Φω-τογραφίες : Βασίλης Πάτσιος. Κοσμήματα : Μαρία Κούλα ( sk swarovski crystals ).
Συμμετείχαν με σειρά εμφάνισης : Θάνος Σακελαρίου , Δημοσθένης Χαρούλης , Μιλτιάδης Γρέκος, Δημήτρης Τσανίδης , Σίμος Τσεκούρας , Βίκυ Κουκουλιάφκα , Ξένια Τσιγάρα , Παναγιώτα Χατζητζομπάνη , Τιμολέων Χατζητζομπάνης , Γεωρ-γία Τσανίδη , Σταυρούλα Μπόζαρλη , Νίκος Ζαβλιάκης , Αίγλη Χατζηστεργίου , Χριστίνα Τόγκα , Μιχαέλα Αρχοντή , Λία Κουλίζη , Δημήτρης Κατσιαούνης , Άννη Χατζή , Σπυριδούλα Χαρούλη.