Αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλελέρ με επικεφαλής την αντιδήμαρχο, υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας, Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο του Δήμου προκειμένου να ενημερωθεί για την προετοιμασία που έχει γίνει για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας.

Η αντιδήμαρχος που έχει την επιστασία, τον συντονισμό και τη συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα σε περίπτωση ισχυρών χιονοπτώσεων, δήλωσε:  «Η πρόληψη είναι αποτελεσματικότερη της αντιμετώπισης.

Ενόψει του προαναγγελθέντος από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κύματος κακοκαιρίας επισκεφθήκαμε σήμερα το αμαξοστάσιο του Δήμου και διαπιστώσαμε ότι όλος  ο μηχανισμός εργαζόμενοι και μηχανήματα (εκχιονιστικά μαχαίρια, γκρέιντερ, αλατιέρες και πολυμηχανήματα) είναι σε ετοιμότητα και θα αξιοποιηθούν σε περίπτωση ανάγκης.Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ασφαλή διαδικασία ώστε, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες χιονιά, να έχουμε ανοιχτούς δρόμους.

Δίνουμε ιδιαίτερη μέριμνα στην ασφάλεια των πολιτών. Ο Δήμος Κιλελέρ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Ελληνική Αστυνομία,βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα.

Εκφράζω  την ικανοποίηση μου για την προετοιμασία που έχει γίνει και κάνω έκκληση προς τους πολίτες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας και να τηρούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Είμαι πεπεισμένη ότι και αυτή τη φορά, αλλά και όλο το υπόλοιπο διάστημα του χειμώνα ότι θα αντιμετωπίσουμε τα καιρικά φαινόμενα όπως πρέπει, με σχέδιο, προετοιμασία και συνεργασία με τους ανθρώπους που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους».

Την αντιδήμαρχο συνόδευαν στην επίσκεψή της στο αμαξοστάσιο οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Χατζούλης και Αλέκος Χονδρονάσιος.