Το χώρο εκτέλεσης των εργασιών στο Μελισσοχώρι του Δήμου Κιλελέρ επισκέφθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλέκος Χονδρονάσιος επικεφαλής κλιμακίου.

Τα εκτελούμενα έργα αφορούν στην  επίλυση χρόνιου προβλήματος  που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της κοινότητας σε δύο σημεία.

Το μεν πρώτο αφορά κεντρικό σημείο της κοινότητας όπου δεν υπήρχε διέξοδος για τα όμβρια ύδατα και το δεύτερο αφορά στη βελτίωση του υποτυπώδους συστήματος απορροής των ομβρίων. 

Να σημειωθεί ότι  στα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα δεν υπήρξε δυνατότητα, λόγω αυξημένης στάθμης του αποδέκτη, να απομακρυνθούν τα όμβρια ύδατα του οικισμού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πλημμυρικά φαινόμενα.

Τα υπάρχοντα προβλήματααντιμετωπίζονται με τη βελτίωση της οδοποιίας της περιοχής ώστε με βαρυτικό δίκτυο να συγκεντρώνονται τα όμβρια σε θέσεις όπου θα κατασκευαστούν φρεάτια για την τοποθέτηση αντλιών οι οποίες  θα απομακρύνουν τα όμβρια ύδατα σε βελτιωμένη θέση στον τελικό αποδέκτη.

«Με τις παρεμβάσεις μας δίνουμε οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που ταλάνιζε την περιοχή όταν παρατηρούνταν υψηλή βροχόπτωση» δήλωσε ο Αλέκος Χονδρονάσιος.

Τον αντιδήμαρχο συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Νταφόπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας Μελισσοχωρίου Δημήτρης Ροϊδούλης, η προϊσταμένη του Τμήματος Τεχνικών & Η/Μ Έργων & Συγκοινωνιών του Δήμου Κιλελέρ Γεωργία Ντάπα, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.