Την ικανοποίηση του για την πρόοδο του έργου που αφορά στην  κατασκευή δικτύου ύδρευσηςτων οικισμών Μοσχοχωρίου και Κυπαρισσίων εξέφρασε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ύστερα από επιτόπου επιστασία των εργασιών που εκτελούνται.
Το εκτελούμενο έργο περιλαμβάνει την κατασκευή μιας δεξαμενής αποθήκευσης και την κατασκευή νέων αγωγών μεταφοράς νερού αθροιστικού μήκους 10.940 μ. Με την κατασκευή των έργων,προϋπολογισμού 1.053.495 ευρώ,θα ολοκληρωθεί το δίκτυο εξωτερικών αγωγών μεταφοράς ύδατος στους οικισμούς Μοσχοχωρίου και Κυπαρίσσιων από το Νέο Περιβόλι και θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης που αντιμετώπιζαν εδώ και χρόνια τα δύο χωριά.
«Με στοχευμένες κινήσεις και με αρωγό τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ξεκινήσαμε το έργο που επιλύει το πρόβλημα της υδροδότησης στο Μοσχοχώρι και τα Κυπαρίσσια. Ένα μεγάλο μέρος έχει ήδη εκτελεστεί και ευελπιστούμε ότι το έργο θα περαιωθεί μέσα στα χρονοδιαγράμματαπου έχουν τεθεί», δήλωσε ο δήμαρχος Κιλελέρ ο οποίος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρόεδρο των χωριών Δημήτρη Κοτσιόπουλο και τους κατοίκους τους στην άτυπη συνάντηση που είχε μαζί τους.
Το δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος των ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αντώνης Ρεντζιάς, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Παπακανάκης, ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Στέλιος Καραφέριας, η μηχανικός του Δήμου Σταυρούλα Τάχατου και υπάλληλοι της κατασκευαστικής εταιρείας που εκτελεί τις εργασίες.