Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Αχίλλειο και στο Καλό Νερό των Τοπικών Κοινοτήτων Νίκης και Μύρων του Δήμου Κιλελέρ. Στην πλατεία του Αχιλλείου μετά τις θρησκευτικές τελετές πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου εμφανίστηκαν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων Κιλελέρ, Νεράιδας και του Χαλκοδονίου.
Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στο Αχίλλειο ο δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος τόνισε ότι «ο Δήμος Κιλελέρ αναδεικνύει με τις ενέργειες του τις θρησκευτικές εορτές που τονώνουν το χριστιανικό αίσθημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων και στηρίζει με κάθε τρόπο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους πολιτιστικοί σύλλογοι. Κι αυτό γιατί στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας είναι αναγκαίο οι δημότες να στηριχθούν, εκτός των άλλων, τόσο στη χριστιανική πίστη όσο και στην παράδοση της πατρίδας μας».
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού το Δήμου Κιλελέρ και της τοπικής κοινότητας της Νίκης. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Δεσπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Ι. Μπακαλόπουλος, Ι. Πινάκα, Α. Ρεντζιάς και Α. Χατζούλης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη ΤΣ των Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος πιστών.