Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκαιας στο οποίο συμμετείχαν αθλητές 8 ιστορικών συλλόγων γεννημένοι  το  2007 και 2008. Του Άρη Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκού, ΑΓΕ Πιερίας, Αναγέννησης Καρδίτσας, Δαναοί Τρικάλων, Αετός Πλατυκάμπου και Πανιωνίου. Για δυο ημέρες το  Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας «Γιάννης Πατάκης» αποτέλεσε κέντρο αθλητισμού, ευ αγωνίζεσθαι, ευγενούς άμιλλας και συντροφικότητας.Oι μικροί αθλητές, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, χάρισαν σε όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου χαμόγελα και  ευχάριστες  στιγμές και τους αξίζουν,καθώς και στους προπονητές τους, πολλά συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ.

Ιδιαίτερη στιγμή της διοργάνωσης ήταν η βράβευση του Χάρη Παπαγεωργίου, επίτιμου προέδρου της ΚΑΕ Άρης, για την πολύτιμη πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
Καθοριστική ήταν η υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ευχαριστούμε γι’ αυτό τον  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό , τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης Νίκο Λιούπα και Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέα Χατζούλη. Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας -Kiddo, CapSport, Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος  BrunoCoffeeStores,  KYANA, De-tox, Το παραδοσιακό – οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό του ΓΣ Νίκαιας και συνέβαλαντα μέγιστα σε αυτήν την προσπάθεια και στην επιτυχία της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα οφείλουμ στην ΕΟΔΥΑ Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών για την υγειονομική  κάλυψη  της διοργάνωσης, στους εθελοντές γονείς και το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον προπονητή μας Αριστοτέλη Παπαναστασίου που είχε την ιδέα και αποτέλεσε τον κύριο υπεύθυνο για την άψογη υλοποίηση της διοργάνωσης. Κατά γενική ομολογία το τουρνουά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο. Ραντεβού στο επόμενο.