Συνεχίζονται με αθρόα προσέλευση κόσμου και ιδιαίτερα μικρών παιδιών οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ. Αυτήν την εβδομάδα φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στη Γαλήνη, τις Νέες Καρυές, τη Χάλκη (Χριστουγεννιάτικο καράβι) και τη Νέα Λεύκη.
Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνει στο Καλαμάκι στις 17:30 στη Μελία στις 18:30 και στο Μελισσοχώρι στις 19:30 συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ. Στη Γλαύκη στις 18:30 θα εμφανιστούν τοπικές χορωδίες.
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Ζάππειο συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και στου Αγίους Αναργύρους στις 18:30 συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ. Στα Βούναινα στις 19:30 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου και η Χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή».
Τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ συνόδεψαν καθηγητές και μαθητές της Μουσικής Σχολής «Μελωδία».