Ο Σύλλογος Γυναικών Νομού Λάρισας « Άλκηστις» σε συνεργασία με τη δημοτική κοινότητα Νίκαιας και τον Γυναικείο Όμιλο Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή -
Αλληλεγγύη» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου (12 μ.) στο δημοτικό γυμναστήριο Νίκαιας «Γιάννης Πατάκης». Oπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου:
Πρωτότυπα παιχνίδια για μικρά παιδιά, αλλά και μεγάλους, άψογα εναρμονισμένα με το πνεύμα των Χριστουγέννων!
Γυμνάστριες του συλλόγου, εθελόντριες, οργανώνουν παιχνίδια τύπου σκυταλοδρομίας, πάντα με στόχο το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τους βοηθούς του Άη Βασίλη!
Face painting για όλους!
Ζωγραφική με την καθοδήγηση νηπιαγωγών, εθελοντών της Άλκηστις!
Πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες  φωτογραφήσεις!
Το γραμματοκιβώτιο του Άη Βασίλη θα είναι εκεί, περιμένοντας να γεμίσει με τα γράμματα των παιδιών και κατευθείαν να ταξιδέψει για το Βόρειο Πόλο!
Οι κυρίες του ομίλου «Αρωγή – Αλληλεγγύη» θα προσφέρουν σε όλους μπισκότα, καραμέλες, παστέλια, χυμούς, αναψυκτικά για να κάνουν ακόμη πιο γλυκιά την εκδήλωση!
Φυσικά ΟΛΑ είναι ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ!!!
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Νίκαιας θα ομορφύνει περισσότερο την εκδήλωση με το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ!
Αυτές τις μέρες των εορτών είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε και τους συνανθρώπους μας που επιβιώνουν δύσκολα. Για το λόγο αυτό, στην είσοδο του γυμναστηρίου θα υπάρχει καλάθι συλλογής τροφίμων για τα συσσίτια που φροντίζουν με τόση αγάπη οι κυρίες του ομίλου 'αρωγή – αλληλεγγύη'