Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος για προγραμματισμένη συνάντηση με την υφυπουργό υποδομών και μεταφορών, υπεύθυνη για θέματα μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Ο βουλευτής Λάρισας ενημέρωσε την υφυπουργό για τα προβλήματα που προκλήθηκαν σε μεταφορές και οδικό δίκτυο σε ολόκληρο το νομό Λάρισας μετά την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε τη Θεσσαλία.

Κατά την έξοδο του από το γραφείο της υφυπουργού ο κ. Καπετάνος δήλωσε:

«Η πρωτοφανής θεομηνία που έπληξε τη Θεσσαλία τον Σεπτέμβρη άφησε πίσω τις ανοιχτές πληγές για τις οποίες χρειάζεται ο διαρκής αγώνας όλων μας για να επουλωθούν.

Έθεσα στην υφυπουργό και καλή συνάδελφο βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου θέματα που προκύπτουν και αφορούν στην αντιμετώπιση των συνεπειών λόγω της παύσης αδειοδότησης των φορτηγών δημόσιας χρήσης euro 5.

Έθεσα το θέμα της παράτασης σε όσους κατόχους φορτηγών έχουνε πάρει πρωτόκολλο μέχρι τέλος του έτους και τυχόν δεν προλάβει η υπηρεσία να δώσει πινακίδες.

Επίσης συζητήσαμε θέματα που αφορούν τα ΚΤΕΟ και τη νομοθεσία που τα διέπει.

Еυχαριστώ θερμά την υφυπουργό για το ενδιαφέρον και την πρόθεση της να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό των πολιτών, καθώς και των επαγγελματιών οδηγών είτε φορτηγών, είτε ταξί της Λάρισας.»