Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Νομού  Λάρισας, τιμώντας την  Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, παρουσιάζουν στο  Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, ένα νέο μουσικό παραμύθι με Λαρισαίους συντελεστές σε ανοιχτή εκδήλωση για μεγάλους και παιδιά.
Το βιβλίο, που κυκλοφορεί υπό την Αιγίδα της Unesco,  υπογράφει η παιδαγωγός, συγγραφέας, διευθύντρια του Νηπιαγωγείου «ΛΗΤΩ»  και αντιπρόεδρος του ΠΟΚΕΛ  κ. Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου  και μιλά για το ευαίσθητο θέμα του σχολικού εκφοβισμού, με τίτλο: «Σεβαστιανός ο Φοβερός!»
Η μουσικοχορευτική αυτή παρουσίαση  θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στις 11:30 π.μ.
Τη μουσική του βιβλίου υπογράφει και συμμετέχει επί σκηνής ο μαέστρος  Νίκος Στ. Ευθυμιάδης,  με το Οργανικό Σύνολο του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, ενώ ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκη Λάρισας ντύνει ρυθμικά το παραμύθι.
Σχολιάζει και προτείνει λύσεις για το θέμα του εκφοβισμού η δρ. Ψυχολογίας & Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού  κ. Νατάσσα Γιάννακα.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν η αντιπρόεδρος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς κ. Ελένη Χριστούλα Πατελοδήμου  και ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ κ. Αργύρης Γιουρούκης.