Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 6.114.400 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επεσήμανε τα εξής: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον δίπλα στους ανθρώπους της υπαίθρου, δίνοντας λύσεις σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας τους.
Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας και τους Περιφερειακούς Συμβούλους σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες του νομού Λάρισας. 
Με τα έργα αυτά ενισχύουμε την ασφάλεια στις μετακινήσεις των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη μεταφορά των προϊόντων, ενώ παράλληλα στηρίζουμε θέσεις εργασίας και δημιουργούμε μόχλευση στην τοπική οικονομία και κοινωνία».
Αναλυτικότερα τα έργα έχουν ως εξής:
- «Συντήρηση αποκατάσταση Π.Ε.Ο. Φάρσαλα-Λάρισα, συνολικού προϋπολογισμού: 2.000.000 ευρώ.
- «Αντιπλημμυρική προστασία παρόχθιων εκτάσεων της κοίτης του Πηνειού ποταμού κατάντη του φράγματος Γυρτώνης», συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.
- «Συντήρηση Οδού Πύθειο-Κοκκινοπηλός», συνολικού προϋπολογισμού: 650.000 ευρώ.
- «Συντήρηση κτιρίου Διεύθυνσης Μεταφορών Π.Ε. Λάρισας», συνολικού προϋπολογισμού: 350.000 ευρώ.
- «Αποκατάσταση Επαρχιακής Οδού Λογγά – Βερδικούσια μέχρι όρια Ν. Τρικάλων», συνολικού προϋπολογισμού 1.730.000 ευρώ.
- «Κατασκευή πρόχειρων φραγμάτων σε παραποτάμιες θέσεις του Ενιπέα Ποταμού περιοχής Φαρσάλων», συνολικού προϋπολογισμού: 100.000 ευρώ.
- «Κατασκευή πρόχειρων φραγμάτων στον Ποταμό Πηνειό στις θέσεις 5oυ Αντλιοστασίου - Ομολίου –  Παλαιόπυργου», συνολικού προϋπολογισμού: 248.000 ευρώ.
-«Άμεσες αποκαταστάσεις από τις θεομηνίες στο Σκλήθρο στον Ρακοπόταμο και στην Μελιβοία», συνολικού προϋπολογισμού: 62.000 ευρώ.
- Άμεσες αποκαταστάσεις βατότητας από τις θεομηνίες στο Πολυδένδρι στην Σκήτη και στην Παραλιακή Οδό καθώς και άμεσος καθαρισμός στα ρέματα Ομολίου και Στομίου», συνολικού προϋπολογισμού: 74.400 ευρώ.
-« Συντήρηση  οδού  Πυργετός-Παλαιόπυργος (Δ. Τεμπών) Π.Ε. Λάρισας », συνολικού προϋπολογισμού: 700.000 ευρώ.