Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Αμπελώνα Λάρισας, όταν τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι επιχειρηματία. Συγκεκριμένα οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στις 4 τα ξημερώματα, την ώρα που ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του και τα τρία παιδιά τους κοιμόντουσαν.

Με την απειλή των όπλων οι ληστές κατάφεραν να πάρουν σημαντικό χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Στη συνέχεια παίρνοντας και το αυτοκίνητο του επιχειρηματία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το αυτοκίνητο  βρέθηκε λίγο αργότερα εγκατελειμένο σε αγροτική περιοχή του Αμπελώνα.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρέθηκαν λίγο αργότερα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για  τυχόν αποτυπώματα των δραστών ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό  στήνοντας μπλόκα σε διάφορα σημεία για τη σύλληψη των δραστών.

Από τα μέχρι τώρα  στοιχεία  οι δράστες της ένοπλης ληστείας φαίνεται πως είναι αλλοδαποί  και  διαφεύγουν της σύλληψης, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι εκτός των τριών που εισέβαλαν στο σπίτι υπήρχε συνεργός η συνεργοί που βοήθησαν στο να  γίνει  η  ληστεία και η διαφυγή τους.

ΕΡΤ