Άναψε χθες το βραδυ και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελάτεια του Δ.Τεμπών. Εκεί ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος δημιούργησε μια ωραία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Η έναρξη των εκδηλώσεων ξεκίνησε απο νωρίς το απόγευμα με το χριστουγγενιάτικο εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους .

Το άναμμα του δέντρου πραγματοποιήθηκε απο τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο, τον Πρόεδρο του Μ.Ε.Σ Ελάτειας και Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρο Ζάρρα και τον Πρόεδρο τις Τοπικής Κοινότητας κ.Αντώνη Γκανάτσιο.

Στην έναρξη της εκδήλωσης  ο Πρόεδρος του Μ.Ε.Σ Ελάτειας κ.Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και το Δ.Σ του Συλλόγου καθως και τον κόσμο που ειναι διπλα στον Σύλλογο ετσι ωστε να πραγματοποιούνται τέτοιες όμορφες εκδηλωσεις και ευχήθηκε σε ολους χρόνια πολλά και καλές γιορτές, ακόμη ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλη Καρατέγο που αυτά τα δυο χρόνια  βρεθήκαμε μαζι στο τιμόνι του οργανισμού .

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος που ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους δημότες και να εχουνε μια νεα χρονια ελπιδοφόρα με υγεία ,ακόμη ευχαρίστησε τον Μ.Ε.Σ Ελάτειας για την πρόσκληση αλλα και για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης .Χαιρετισμο πραγματοποίησε και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος ,και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ελάτειας κ.Αντώνης Γκανάτσιος .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αρχιμανδρίτης π.Πορφύριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας ,οι αντιδήμαρχοι κ.Κώστας Τσεργάς ,   κ.Κώστας Νταφούλης και Αστέριος Σαίτης , ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης ,και Γεώργιος Νικολάου  , το μέλος τοπικού Συμβουλίου Ελάτειας κ.Θ.Ζάρρας , πρόεδροι συλλόγων και φορέων του Δ.Τεμπών .

Στο χώρο της εκδήλωσης προσφέρονταν δωρεά του Συλλόγου μελομακάρονα κουραμπιέδες ποτα αναψυκτικά διαφορα γλυκίσματα καθως και ζεστούς λουκουμάδες, και εδέσματα  απο τους Σέφ Νίκο και Πάνο Χαιντούτη ,ακόμη να ευχαριστήσουμε και τον Άι Βασίλη (Ιωάννη Κακαρδάκη  ) που μέρασε δωράκια στους μικρούς μας φίλους .

Φωτο Εύη Ζάρρα.