Αναστάτωση και ανησυχία προκάλεσε σήμερα το μεσημέρι ένα τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη παιδική παράσταση.
Τελικά μετά από έλεγχο της αστυνομίας που εκκένωσε αμέσως το χώρο δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο με τη δημοτική σύμβουλο και αντιπρόεδρο της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, Αννυ Ψάρρα να συνδέει το γεγονός με την πρόσφατη τοποθέτησή της για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Αναλυτικά η δήλωσή της:
"Πριν λίγο ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία ο έλεγχος των χώρων της Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, χωρίς ευτυχώς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.
 Εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη παιδική παράσταση, η οποία βεβαίως ματαιώθηκε λόγω της αναγκαιότητας να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς.
Είμαι σχεδόν βέβαιη πως η ενέργεια αυτή συνδέεται ευθέως με τη δημόσια τοποθέτησή μου υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Είναι απογοητευτικό πάνω σε ένα εθνικό ζήτημα για το οποίο αποφασίζουν τα συντεταγμένα θεσμικά όργανα της Πολιτείας και ασχέτως της θέσης που παίρνει ο καθένας μας,  να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος η ρητορική του μίσους και αντιδημοκρατικές ενέργειες.
Αυτή τη φορά «θύματα» αυτής της στάσης και συμπεριφοράς ήταν δυστυχώς παιδιά και οικογένειες που προσήλθαν στην Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα για να παρακολουθήσουν  παιδική παράσταση.
Κρίμα!"