Σε αναστολή των κινητοποιήσεων τους, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του δήμου Λαρισαίων μετά από συνάντηση που είχαν με στελέχη του δήμου. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται γιατί ο Επίτροπος δεν υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής, με αποτέλεσμα 307 συμβασιούχοι να παραμένουν απλήρωτοι. Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας  «μετά από γενική συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Λαρισαίων στο δημοτικό αμαξοστάσιο (Τακτικών και Συμβασιούχων) σήμερα Δευτέρα 18/09/2017  και ώρα 12:00 το μεσημέρι, εκτιμήθηκε η συνολική κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι περισσότεροι εργαζόμενοι (δυόμιση μήνες απλήρωτοι).
Επίσης εκτιμήθηκε η υπόσχεση που δόθηκε από τη δημοτική αρχή στο χώρο εργασίας (Δευτέρα πρωί , στο χώρο του αμαξοστάσιου – από τέσσερις αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου).
Αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή της κινητοποίησης των εργαζομένων έως την Παρασκευή 22/09/2017, όπως ζητήθηκε από τη Δ.Α.
Την Παρασκευή θα γίνει εκ νέου γενική συνέλευση των εργαζομένων και θα παρθεί επίσημη απόφαση.  Όπως τονίστηκε από τη δημοτική αρχή θα είναι μαζί με τους εργαζόμενους, αφού και αυτή εκτιμάει ότι το δίκαιο είναι με το μέρος των εργαζομένων».