Ανέλαβε χθες τα νέα του καθήκοντα ο πρώτος εκλεγμένος πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθηγητής κ. Ξενοφών Σπηλιώτης, μαζί με τους νέους αντιπρυτάνεις, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοίκησης του εκπαιδευτικού ιδρύματος.
Ξεκινώντας τη θητεία του, με το βλέμμα στραμμένο στις μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη χώρα, ο νέος πρύτανης κ. Σπηλιώτης, απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας, υποστηρίζοντας ότι θα γίνει προσπάθεια να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό για το μέλλον του ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της απερχόμενης πρυτανικής αρχής του ΤΕΙ, στον νέο πρύτανη και στους τέσσερις νέους αντιπρυτάνεις, ο κ. Ν. Μπάτης παραδίδοντας τα ...ηνία της πρυτανείας στον κ. Σπηλιώτη, του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία, αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την ολιγόμηνη παραμονή στη θέση του πρύτανη και εξήρε τη συμβολή όλων των συνεργατών του, στη διαχείριση των θεμάτων που είχαν να αντιμετωπίσουν.
...Ο κ. Σπηλιώτης επισήμανε ότι «...Βασιζόμαστε σε όλο το προσωπικό που υπάρχει στο εκπαιδευτικό ίδρυμα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και του κ.Μπάτη και του κ. Γούλα».
Ακολούθησε η τυπική διαδικασία των υπογραφών των εγγράφων ανάληψης των νέων καθηκόντων του πρύτανη Ξενοφώντα Σπηλιώτη και των αντιπρυτάνεων.
Eλευθερία