Με ένδικα μέσα θα κινηθεί ο δήμος Λαρισαίων κατά όσων χρωστούν στο δήμο μεγάλα ποσά και δεν προσέλθουν ως τις 30 Νοεμβρίου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 100 δόσεις.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης έστειλε σαφές και αυστηρό μήνυμα στους μεγαλοοφειλέτες-κακοπληρωτές οι οποίοι αν και χρωστούν ποσά πάνω των 40.000-50.000 ευρώ, εδώ και χρόνια δεν πληρώνουν, δεν μπαίνουν σε ρύθμιση, αλλά παράλληλα διάγουν πολυτελή βίο και έχουν περιουσία.

«Η ρύθμιση των 100 δόσεων δίνει τη δυνατότητα σε όσους χρωστούν μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά να τα ξεπληρώσουν με σημαντικές μειώσεις στις προσαυξήσεις και σε εύλογο χρονικό διάστημα. Αν κανείς καταβάλει όλο το αρχικό πρόστιμο, απαλλάσσεται πλήρως από τις προσαυξήσεις. Εδω και 10 χρόνια υπάρχουν μεγαλο-οφειλέτες που δεν προσήλθαν ποτέ στο δήμο για ρύθμιση του χρέους. Έχουμε πλήρη εικόνα για αυτές τις περιπτώσεις και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που δίνει ο νόμος. Θα κινηθούμε με ένδικα μέσα και θα προχωρήσουμε ακόμη και σε κατασχέσεις» τόνισε ο κ.Καλογιάννης.

ert.gr