Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Πατριωτικής Παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν», αποτελούμενη από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βαϊούλη και τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Αλεξάνδρα Σιούτα, Ηλία Πρίφτη και Βασίλειο Πουλιάνα, παρευρέθηκε στην εξαιρετική ομιλία της κ. Ρουμπίνη Λεονταρή,  Δρ.Ι.Π.Α., Ιατροδικαστή Προϊσταμένη Θεσσαλίας, με θέμα «Ενδοοικογενειακή βία».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ιερο Ναο του Αγίου Γεωργίου, στα  πλαίσια των εβδομαδιαίων εκδηλώσεων  “ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ”, που εδώ και χρόνια διοργανώνονται κάτω από την επίβλεψη του άξιου Αρχιμανδρίτη π. Νικηφόρου.
Ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα, στο οποίο κανείς δεν επιτρέπεται να κλείσει τα μάτια. Ως Δημοτική Παράταξη συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την εξάλειψη του φαινομένου, στηριζόμενοι στις γνώσεις των ειδικών, εφαρμόζοντας τον Κοινοτισμό στην Πράξη.
Γιατί η Κοινότητα, η Γειτονιά, η Ενορία, μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν αναχώματα σε τέτοια φαινόμενα, προσφέροντας επιτέλους στους Πολίτες και στις οικογένειές τους την ασφάλεια που χρειάζονται!