Σε απάντηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Γεώργιου Μανώλη, για  το «Γραφείο κτηματολογίου στο Συκούριο» ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος αναφέρει:

«Πανηγυρίζει την δημιουργία κτηματολογίου στο Συκούριο που παρεμπιπτόντως λειτουργεί εδώ και 10 ημέρες κάτι που με σύνεση και μεθοδικότητα κατάφερε η Δημοτική αρχή.

Με επιστολή μας προς την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε στις 10 Φεβρουαρίου ζητήσαμε την λειτουργία 2 γραφείων κτηματογράφησης αφενός λόγω της ύπαρξης πολλών δικαιωμάτων και αφετέρου λόγω της γεωμορφολογίας του Δήμου μας προτείνοντας την έδρα του πρώην Δ . Νέσσωνα το Συκούριο. Ακολούθησαν αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες και συναντήσεις με τους ιθύνοντες του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Α.Ε και καταφέραμε την προφορική δέσμευση τους για την λειτουργία και 2ου γραφείου στο Δήμο μας.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22 Φεβρουαρίου κατά την ενημέρωση μου προς το Σώμα αναφέρθηκα στην θετική αυτή εξέλιξη και την επίτευξη του στόχου μας. Τώρα βέβαια μετά από 2,5 μήνες ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης το συνειδητοποίησε και προσπαθεί όπως κάνει συνήθως να οικειοποιηθεί κάτι που δεν του ανήκει. Κατανοούμε το άγχος και τις ανασφάλειες που προσπαθεί να πείσει-αν και είναι ακόμη νωρίς-ότι μπορεί να παραμείνει επικεφαλής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019! ! Κλείνοντας να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται να επανέλθουμε στο θέμα γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να εστιάσουμε στην εκτέλεση εμπράγματων συναλλαγών και την εν γένει εξυπηρέτηση των δημοτών μας και όχι στη στείρα αντιπαράθεση που επιδιώκει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας με σκοπό την αυτοπροβολή του».