Τη Λάρισα επισκέφθηκε χθες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όπου βρέθηκε στην 1η Στρατιά, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων.

Στις ομιλίες που πραγματοποίησε μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού για το σκληρό έργο, τις θυσίες και την αμέριστη αφοσίωση του.

Δήλωσε υπερήφανος για τις επιτυχείς προσπάθειες που καταβάλλει στις συνεχόμενες καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει εξ αιτίας της Τουρκικής προκλητικότητας στον Έβρο με την αποτυχημένη προσπάθεια αύξησης των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και της συνεχούς παραβατικής και απαράδεκτης συμπεριφοράς του στον Εθνικό Εναέριο χώρο και στην θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.

Τέλος τους κάλεσε να συνεχίσουν με την ίδια αυταπάρνηση και πνεύμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας παραμένοντας σε πλήρη εγρήγορση.

Επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο καθώς και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό.

Κατά την διάρκεια των δύο επισκέψεων επικράτησε ιδιαίτερα θερμό κλίμα λόγω της αγαστής συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο με τη Μητρόπολη όσο και με τη Περιφέρεια.

Δείτε το βίντεο: