Στην Αθήνα, στο ιστορικό κεντρικό κτίριο του Εθνικού Ωδείου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 6 Μαίου ο 41ος διαγωνισμός πιάνου του πολιτιστικού συλλόγου 'Φίλων'. Νεαροί πιανίστες απο όλη την Ελλάδα διαγωνίστηκαν στις διάφορες κατηγορίες σύμφωνα με την ηλικία τους και την δυσκολία του προγράμματος.
Απο το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ο 12χρονος Σταύρος Καριώτης, μαθητής της τάξης του Χρήστου Λενούτσου πήρε Α΄βραβείο με διάκριση, χωρίς να δοθεί άλλο βραβείο στην κατηγορία αυτή.
Επίσης απο το ΔΩΛ, ο Νικόλαος Παππάς 17 ετών μαθητής του Χρήστου Κτιστάκη και υποψήφιος για δίπλωμα πιάνου τον Ιούνιο, πήρε το Α΄ βραβείο στην κατηγορία Γ2.
Η κριτική επιτροπή αναγνώρισε την άρτια προετοιμασία των δύο νέων, καθώς και το ξεχωριστό ταλέντο τους, ο συνδυασμός των οποίων υπόσχεται λαμπρό μέλλον.
Και τα δύο παιδιά έχουν πλούσιο ιστορικό, με τον Σταύρο να παίρνει Α΄βραβείο 'εκτός συναγωνισμού' στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό πιάνου του ΔΩΛ, και τον Νίκο να έχει βραβευθεί επανειλημμένα στον Φίλωνα, στο Δωλ και σε άλλες εκδηλώσεις.