“Στην απελπισία και την παραίτηση του λαού έχει επενδύσει ο Αλ. Τσίπρας” υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ στο Ν. Ημαθίας και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών κ. Αποστόλης Βεσυρόπουλος ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λάρισα για την ετήσια Νομαρχιακή Συνέλευση του κόμματος.
Ο κ. Βεσυρόπουλος υποστήριξε πως οι πολίτες και η χώρα πληρώνουν ακριβά τη διακοπή μιας πορείας σταθερότητας και ανάπτυξης της οικονομίας που είχε επιβεβαιωθεί απόλυτα το 2014 επί κυβέρνησης ΝΔ, τότε που δεν υπήρχαν Capital controls, όταν η χώρα διέθετε τραπεζικό σύστημα που λειτουργούσε και είχαν αρχίσει να επιστρέφουν οι καταθέσεις. “Είχαμε επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης μετά από 6 χρόνια ύφεσης” τόνισε και πρόσθεσε πως τα βάρη που φόρτωσε ο πρωθυπουργός στις πλάτες των πολιτών από το 2015 ξεπερνούν τα 12,5 δις ευρώ.
¨Ο κ. Τσίπρας για να μείνει στην εξουσία είναι ικανός για τα πάντα” υποστήριξε ο κ. Βεσυρόπουλος και παρέθεσε τα στοιχεία που το αποδεικνύουν, όπως η μείωση του αφορολογήτου, η μείωση των συντάξεων που στοχεύει σε πάνω από 1,2 εκατ. συνταξιούχων, η νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την οποία θίγονται έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες, η συμφωνία για πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 που μπορούν να επιτευχθούν μόνο από την υπερφορολόγηση.
“Η ΝΔ αποτελεί δύναμη ευθύνης, είναι ο πυλώνας της σταθερότητας” σημείωσε ο βουλευτής του Νομού Ημαθίας και αναφέρθηκε στην πρόταση της ΝΔ που έχει ως στόχο την ανάπτυξη, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την προσέλκυση επενδυτικών πρωτοβουλιών που θα δημιουργήσουν νέες δουλειές και θα αυξήσουν τα εισοδήματα.
Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ στη Λάρισα κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό “πρωταθλητή των μνημονίων” καθώς μέσα σε δύο χρόνια υπέγραψε ισάριθμα μνημόνια.
Τον αναπληρωτή τομεάρχη της ΝΔ Αποστόλη Βεσυρόπουλο υποδέχθηκε στη Λάρισα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρήστος Καπετάνος.

ert.gr