Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στο Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας η τελετή βράβευσης 38 αριστούχων μαθητών, παιδιών αποστράτων Αξκων, της Β’ και Γ’ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2017–18.
Το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο του παραρτήματος Σγο ε.α. κ. Κων/νο Λιούτα και ακολούθησε χαιρετισμός από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νο Αγοραστό, το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο, το Βουλευτή Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα και τον Εκπρόσωπο του Αρχηγού της Τ.Α, Τξχο (Ι) Γεώργιο Τσαλαμιδά. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα "Σωματική άσκηση και νοητική απόδοση" από το φυσίατρο κ. Ευθύμιο Κουλούλα και επιδόθηκαν τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές. Η εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση μικροδεξίωσης.
Την εκδήλωση τίμησαν εκτός από τους προαναφερθέντες ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γεώργιος Ζαούτσος, ο Δκτης της 110 Π.Μ Σμχος (Ι) Απόστολος Χόρτης, ο Δκτης της 140 ΣΕΠΗΠ Σμχος (Ι) Αθανάσιος Πανταζής, ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΕ Ασμχος (Ι) Βάϊος Ψαρρής, ο Υδκτης ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, ο πρόεδρος της Λέσχης Αξκων της 110 ΠΜ Επγος Αλέξανδρος Τζερεμές και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λάρισας κ. Απόστολος Βερέμης.
Το ΔΣ συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους γονείς για την επιτυχία τους και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα:
α) Τον κ. Κουλούλα για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας να πραγματοποιήσει την προαναφερόμενη διάλεξη. Ο κ. Κουλούλας (Βιογραφικό) είναι απόφοιτος της ΣΣΑΣ και γιος του Ασμχου ε.α Ιωάννη Κουλούλα, μέλους του Παραρτήματός μας
β) Τον Ασμχο ε.α. Γεώργιο Ενεχίνογλου για την πολύτιμη βοηθειά του στη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
γ) Την 140 ΣΕΠΗΠ για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
δ) Όλους τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους τους βραβευθέντες.