Την σκούπα πεζού χειριστή, με την οποία μπορεί να εξοπλιστεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων, είχαν την ευκαιρία να δουν σήμερα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, τόσο ο δήμαρχος Λάρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παναγιώτης Νταής.

“Πρόκειται για μια αναρροφητική σκούπα πεζού χειριστή, η οποία έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλαπλάσια δουλειά, ώστε ο εργαζόμενος να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε ότι αφορά την κούραση και τη διαδικασία, ενώ έτσι θα βγαίνει και περισσότερη δουλειά”, τόνισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, ο οποίος σημείωσε ότι έχει αρχίσει η ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού για το δήμο Λαρισαίων.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, δήλωσε ότι “η ηλεκτροκίνητη σκούπα πεζού χειριστή ουσιαστικά είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να βοηθήσει το προσωπικό ώστε να αποδώσει καλύτερα και εμείς να έχουμε μια πολύ πιο καθαρή πόλη. Σήμερα βλέπουμε τις δυνατότητές της, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά όπως έχει τονίσει και ο δήμαρχος πλέον πάμε σε μια καινούργια εποχή. Χθες παραλάβαμε και τα καινούργια απορριμματοφόρα, σήμερα ένα νέο εργαλείο γιατί πρέπει να αποδώσουμε στους πολίτες μια πόλη όσο γίνεται πιο καθαρή σε αρμονία με το περιβάλλον. Στο άμεσο προσεχές μέλλον μπορεί να εξοπλιστούμε και με άλλες τέτοιες σκούπες”.

ertnews.gr