«Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να στερείται από κάποιες ομάδες ανθρώπων που λόγω της κρίσης αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους» διατράνωσαν το πρωί μέλη του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, άνεργοι συνταξιούχοι και Λαϊκές Επιτροπές των συνοικιών της πόλης.

Όπως σημείωσε σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάρις Λιόλιος, το τελευταίο μόνο διάστημα πάνω από 10 οικογένειες απευθύνθηκαν για βοήθεια στο Εργατικό Κέντρο καθώς η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή ρεύματος στα σπίτια τους. «Είναι αρκετοί οι συμπολίτες μας που αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ και ακόμη περισσότεροι εκείνοι που δεν μπορούν να προκαταβάλλουν το 30% που απαιτείται για να ρυθμίσουν το χρέος τους. Οι πολίτες που έχουν έρθει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση είναι ακόμη περισσότεροι αλλά δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό αυτών καθώς δεν απευθύνονται όλοι σε εμάς» πρόσθεσε ο κ. Λιόλιος, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να μη διστάζουν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους για να γίνουν παρεμβάσεις για την επανασύνδεσή τους.

Τα αιτήματα της παράστασης διαμαρτυρίας είναι:

-ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΛΑΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

-ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ 50% ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ 30% ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ και ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ (Μανουσάκη) ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6945327934 (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ)

6973310888 (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ)

6980367133 (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ)».

ERT.GR