Με αφορμή το φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες ανάμεσα στον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Λαρισαίων για το θέμα της λειτουργίας του Κέντρο Κοινότητας ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης με δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι «η όποια καθυστέρηση δεν οφείλεται στον περιφερειάρχη. Ειδικότερα τονίζει: «Σχετικά με το θέμα της λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων και την όποια συζήτηση διεξήχθη στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Θεσσαλίας, πρέπει να γίνει σαφές πως η όποια καθυστέρηση σημειώνεται δεν οφείλεται στον περιφερειάρχη. .
Αντιθέτως, η συνεργασία του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, συνέβαλε στο να ξεμπλοκάρουν ζητήματα που έχουν προκύψει, ώστε σύντομα να υλοποιηθεί το έργο. Αυτή είναι η άποψη και του δημάρχου.»
Νωρίτερα ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός είχε αναφέρει ότι το επεισόδιο αφορούσε τη λειτουργία των Κέντρων Κοινότητας, μετά από παρατήρηση που δέχθηκε από την υπουργό κα Φωτίου και περίμενε από τον κ. Καλογιάννη να εξηγήσει τις ενέργειες που έχει κάνει η Περιφέρεια στον τομέα αυτό και όχι να σιωπήσει.