Η ΔΕΥΑΛ από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού κινδύνου που καταγράφεται στη Λάρισα οδηγώντας στην ένταξη της Π.Ε. στις ζώνες αυξημένης επιτήρησης, έχει καθιερώσει την διενέργεια των συναλλαγών με την επιχείρηση αποκλειστικά και μόνο μέσω διαδικτύου ή ραντεβού. 

Για την επιλογή αυτή, που έγινε για λόγους αποφυγής του συγχρωτισμού στις εγκαταστάσεις της, ενημέρωσε ήδη τους καταναλωτές. Επανέρχεται όμως επειδή καταγράφονται περιπτώσεις καταναλωτών που προσέρχονται στα γραφεία της προκειμένου να συναλλαγούν χωρίς να έχουν κλείσει ραντεβού.

Υπενθυμίζονται λοιπόν τα ακόλουθα: Για τις συναλλαγές τους και τα ραντεβού τους οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο info@deyal.gr ή στο 2410687102 ή στο αντίστοιχο τμήμα στα τηλέφωνα που αναγράφονται επίσης στην ιστοσελίδα της deyal.gr.

Παρακαλούνται οι πολίτες να τηρήσουν την οδηγία αποφυγής αυτοπρόσωπης παρουσίας, προς αποφυγή ανεπιθύμητων εξελίξεων. Τέλος διευκρινίζεται πως δεν θα γίνουν διακοπές νερού κατά την διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων.