Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου, στην πόλη της Λάρισας, για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές  εργασίες στο δίκτυο.

Αναλυτικά:

Από ώρα 8:00 – 10:30: Πόλη Λάρισας: α) Οδό 28ης Οκτωβρίου, από το ύψος της οδού Ιουστινιανού έως την οδό Ηπείρου, β) οδό Κολοκοτρώνη, από το ύψος της οδού Γαλάτη έως την οδό Ηπείρου, γ) Οδό Οικονόμου Εξοικονόμου, από το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη έως την οδό Ιάσωνος, δ) οδό Βουλγαροκτόνου, από το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη έως την οδό Ιάσωνος, ε) οδό Τσιμισκή, από το ύψος της οδού Ιάσωνος έως την οδό Κολοκοτρώνη, στ) Οδό Κοτοπούλη

Από ώρα 8:00 – 11:00: Πόλη Λάρισας: α) Οδό Βόλου, από το ύψος της οδού Σταύρου Κοτσιρά έως την οδό Μελισσοχωρίου, β) Οδό Πολυξένης Ζήλο, από την αρχή αυτής έως την οδό Γ. Καρτάλη, γ) Οδό Σοφάδων, δ) Δερβενακίων, ε) οδό Κάρλας, από το ύψος της οδού Σοφάδων έως την οδό Πύλου, στ) Οδό Κυπαρισσίας από το ύψος της οδού Κάρλας έως την οδό Δελφών, ζ) οδό Αμαλιάδος, από το ύψος της οδού Κάρλας έως την οδό Δελφών, η) οδό Γ. Λαγαρία, θ) οδό Λουτρακίου, ι) οδό Καστελίου, κ) τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Από ώρα 08:00 – 13:00: Πόλη Λάρισας: α) Οδό Γαβριηλίδου και β) οδό Κυλλήνης.

Από ώρα 11:00 – 14:30: Πόλη Λάρισας: α) Οδό Ιάσωνος, από το ύψος της οδού Γαλάτη έως την οδό Ηπείρου, β) οδό Τσιμισκή, από το ύψος της οδού Παναγούλη έως την οδό 28η Οκτωβρίου, γ) οδό Μετσόβου, δ) ) Οδό Οικονόμου Εξοικονόμου, από το ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Παναγούλη, ε) Οδό Βουλγαροκτόνου, από το ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Παναγούλη.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής.