Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωράς ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στην πόλη της Λάρισας για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.
Αναλυτικά:

Από ώρα 08:00 – 09:00: Πόλη Λάρισας: α) Οδό Καραολή Δημητρίου, από το ύψος της οδού Χατζηκωνσταντή έως την οδό Κωνσταντινουπόλεως, β) Οδό Ιατρίδου, από το ύψος της οδού Καραολή Δημητρίου έως την οδό Ραφήνας, γ) Οδό Παπανικολή, από την οδό Καραολή Δημητρίου έως την οδό Ιωάννη Ράγκου.

Από ώρα 08:00 – 11:00: Πόλη Λάρισας: α) Οδό Χατζηκωνσταντή από την οδό Καραολή Δημητρίου έως την οδό Μαυρογένους, β) Οδό Ιωάννη Ράγκου από το ύψος της οδού Κοσμά Αιτωλού έως το τέρμα της οδού Ιωάννη Ράγκου.

Από ώρα 11:00 – 15:00: Πόλη Λάρισας: α) Οδό Χατζηκωνσταντή από το ύψος της οδού Μαυρογένους έως την οδό Δημητρίου Κούτσια, β) Οδό Κουντουριώτου από το ύψος της οδού Κοσμά Αιτωλού έως την οδό Παπανικολή, γ) Οδό Μαυρογένους από το ύψος της οδού Παπανικολή έως την οδό Ιατρίδου, δ) Οδό Παπανικολή, από το ύψος της οδού Ιωάννη Ράγκου έως την οδό Κουντουριώτου, ε). Οδό Κοσμά Αιτωλού, από το ύψος της οδού Μαυρογένους έως την οδό Δημητρίου Κούτσια
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής.