Υπό τον τίτλο "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ", δημότης της πόλης διαμαρτύρεται. εκφράζοντας και τους άλλους περιοίκους. για τα προβλήματα που δημιουργεί στην γειτονιά τους ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ένα σούπερ μάρκετ. Αναφέρει συγκεκριμένα:

"Ανυπόφορη έχει γίνει η ζωή μας σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μανδηλαρά με Λέοντος Κεφαλά, όπου γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στη Λάρισα. Καταρχάς για την εξυπηρέτηση του εν λόγω σούπερ μάρκετ έχουν τοποθετηθεί 6-7 κάδοι ακριβώς μπροστά στην είσοδο του. Το πράγμα όμως δεν τελειώνει εκεί. Στις 5:50 με 6:00 το πρωί, οι κάδοι μετακινούνται από το προσωπικό με θόρυβο για να παρκάρει το φορτηγό που τροφοδοτεί το σούπερ μάρκετ.

Στη συνέχεια αρχίζει το ξεφόρτωμα με χειροκίνητο κλακ. Ο θόρυβος που γίνεται θυμίζει λαχαναγορά και όχι κεντρική οδό της Λάρισας στις 6 τα ξημερώματα. Όσοι έχουν την ατυχία να μένουν πάνω από το σούπερ μάρκετ τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, καθώς η μεταφορά των παλετών μέσα στο κατάστημα με το χειροκίνητο κλακ σου δίνει την εντύπωση ότι περνά τρένο μέσα από το σπίτι σου τα ξημερώματα!!!

Οι διαμαρτυρίες που έγιναν από τους κατοίκους στις αρμόδιες υπηρεσίες δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα. Αδιαφορία, αδιαφορία. Η απουσία ελέγχου και τήρησης των κανόνων από τη δημοτική αρχή δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά και απορίες.... είναι δυνατόν η ώρα κοινής ησυχίας να είναι μέχρι στις 7:30 το πρωί και εμείς αναγκαζόμαστε να ξυπνάμε από τις 6 γιατί κάποιος αποφάσισε ότι τον βολεύει να τροφοδοτεί το κατάστημά του με προϊόντα εκείνη την ώρα; Δεν είμαστε όλοι ίσοι πολίτες της ίδιας πόλης; Δεν πληρώνουμε κανονικά δημοτικά τέλη και εμείς; Γιατί οι αρμόδιες αρχές δεν λαμβάνουν κάποια μέτρα ώστε να μην αναγκαζόμαστε να ξυπνάμε από τα χαράματα τη στιγμή που είμαστε εργαζόμενοι; Να σημειώσουμε ότι και παλιότερα στο ίδιο σημείο, υπήρχε άλλο σούπερ μάρκετ όμως τέτοιο πρόβλημα δεν υπήρχε καθώς η φορτοεκφόρτωση γινόταν σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες – σίγουρα όχι στις 6 το πρωί και επίσης όχι σε καθημερινή βάση - σύμφωνα με ταμπέλα που υπήρχε ακριβώς στη γωνία (η ταμπέλα έχει εξαφανιστεί από τότε που εμφανίστηκε το εν λόγω σουπερ μάρκετ).

This is Larsa...!!! Αυτή είναι η Λάρισα.... Η πόλη που έθεσε υποψηφιότητα για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021! Μια πόλη όπου η φορτοεκφόρτωση επιτρέπεται να ξεκινά στις 6 τα ξημερώματα με θόρυβο, ενώ η ώρα κοινής ησυχίας λήγει στις 7:30 τώρα το χειμώνα. Άραγε οι αρμόδιοι, αν κάτι τέτοιο συνέβαινε κάτω από το σπίτι τους θα το θεωρούσαν φυσιολογικό;

Ένας αγανακτισμένος Πολίτης"

* Τα στοιχεία του επιστολογράφου είναι στη διάθεση των αρχών

* Η φωτογραφία είναι αρχείου