Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να δώσουν μαζική απάντηση στην απαγόρευση της διαδήλωσης από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ενάντια στον πρόεδρο των ΗΠΑ, κύριο εκπρόσωπο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, με μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνεται σήμερα 6.00 μμ μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο, από την Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας.

Κανείς δεν μπορεί να μένει απαθής μπροστά στην επίσκεψη του  γερακιού του πολέμου. Στην Ελλάδα  έρχεται για να διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα στους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή, την πιο ενεργό συμμετοχή της χώρας μας σ’ αυτούς.  Οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι  για τον Ελληνικό λαό  καθώς και για τους άλλους λαούς της περιοχής.

Η προβολή από την κυβέρνηση, της βοήθειας δήθεν που μπορεί να υπάρξει, για το θέμα του χρέους,  αποτελεί κοροϊδία και προκλητική δικαιολογία  για την  στήριξη των  πολεμικών  σχεδιασμών στην περιοχή.

Η αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης, της  ΕΕ, του Δ.Ν.Τ.  και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου,  υπηρετούν τις ανάγκες των μονοπωλιακών ομίλων, και αυτές  ικανοποιούνται με την μείωση στα κατώτατα επίπεδα του μεροκάματου, της σύνταξης, των κοινωνικών επιδομάτων,  με την περιστολή των όποιων δικαιωμάτων και ελευθεριών, με την ένταση της καταστολής. 

Είναι μονόδρομος ο αγώνας των εργαζομένων, για την ρήξη και την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Να μην χύσουμε  το αίμα μας για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.

Όλοι και όλες  στην  συγκέντρωση σήμερα 15 Νοέμβρη μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο 6.00 μμ."