Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας με το Γενικό Γραμματέα του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου στη Θες/νίκη κ. Marcodella Puppa και τον κ. Μπακούρα Θωμά, υπεύθυνο εκ μέρους του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου για τη Λάρισα.
Παρόντες ήταν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου  κ. Δημήτρης Παπαλέξης , η Γενική Γραμματέας κα Τζήκα Καλλιόπη, η Πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών κα Ζωή Ακριβούλη και ο αναπληρωτής Πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών κ. Ιωάννης Τσιούτσιος καθώς και η Διευθύντρια κα Τσολάκη Αικατερίνη.
Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε με ιδιαίτερα ενδιαφέρον το ενδεχόμενο υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών αλλά και η συνδιοργάνωση τον ερχόμενο Οκτώβριο ενός διήμερου ελληνοιταλικού συνεδρίου επιχειρηματικότητας για τη Θεσσαλία με ενότητες σχετικές με τον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό αλλά και την ενέργεια και τις υποδομές.
Τέλος, συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο Eπιμελητηρίων για συμμετοχή σε κάποιες εκθέσεις (ζαχαροπλαστικής αλλά και ενέργειας – ανακύκλωσης) με ειδική επιδότηση για τα μέλη μας."