Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας -Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα, χθες Τρίτη 5 Μαρτίου ο Δήμος Λαρισαίων και το Αθλητικό τμήμα τίμησε τους Λαρισαίους αθλητές , αθλήτριες και συλλόγους, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιες ή διεθνείς διοργανώσεις κατά το έτος 2018.
Μέσα από την εκδήλωση βράβευσης των αθλητών που έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας, ο Δήμος βραβεύει την επίμονη προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές, τους προπονητές που είναι δίπλα  τους, για να φτάσουν οι αθλητές στο πιο  υψηλό επίπεδο και τους γονείς που παρέχουν στήριξη στα παιδιά τους.
Με την βράβευση των βετεράνων αθλητών επιβραβεύετεη δια βίου άθληση η οποία θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Ο αθλητισμός δεν γνωρίζει ηλικία.
Το πιο ζεστό χειροκρότημα έλαβαν οι αθλητές ΑμεΑ , που για ακόμη μια χρονιά μας αποδεικνύουν ότι ο αθλητής με την ισχυρή του θέληση  μπορεί να πετύχει τα πάντα.
Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης  ήταν η τιμητική βράβευση στον διεθνή Λαρισαίο διαιτητή μπάσκετ κ.Νίκο Πιτσίλκα για την συνολική του προσφορά  στον αθλητισμό.

Αυτή η γιορτή του αθλητισμού που διοργανώνει το Αθλητικό τμήμα είναι ένα κίνητρο να  παρακινήσει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό γιατί μέσα από την άθληση μόνο οφέλη μπορούνε να αποκομίσουν.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης  Βασίλης Πινακάς, εκπρόσωποι της Μητρόπολης, Τροχαίας, Πυροσβεστικής, ο Πρόεδρος Δημ.Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος,οι Αντιδήμαρχοι Πάνος Σάπκας, Άννυ Ψάρρα, Γιώργος Ζαούτσος,  η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου, ο εντ.Δημοτικός σύμβουλος για τα θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Γιάννης Αλεξούλης, οι Δημ.Σύμβουλοι Αποστόλης Σουρλαντζής, Μιχάλης Αναστασίου, Κοσμάς Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Γεωργάκης, οι πρόεδροι: Σχολικών επιτροπών Θωμάς Δαούλας, ΣΕΓΑΣ Ηλίας Καφές, ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ΕΣΠΕΚΕΛ Αστέριος Πατσιαούρας, ο σχολικός σύμβουλος Γιώργος Λαπούσης και άλλοι..
Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Μητρούσιας και Αποστόλης Τριανταφύλλου.